Verwen uzelf met een bamboe vloer van BAMBOOXL©. Onze bamboe vloeren collectie bestaat uit een grote variëteit aan afmetingen, stijlen, kleuren en modellen. Een ding hebben ze alle gemeen. De bamboe toplaag van onze producten is gemaakt van het massief gecomprimeerd bamboe. Deze heeft een hardheid die twee maal zo hard is als eiken. Dit heeft als groot voordeel dat uw vloer langer meegaat.

Industriële standaard

In tegenstelling tot vergelijkbare producten van de concurrentie voldoen al onze producten aan de hoogste standaarden die ook gehanteerd worden voor commerciële projecten. Hoge hakken en kinderen zijn onder normale omstandigheden dus ook geen probleem.

Gegarandeerde kwaliteit

Onze bamboevloeren voldoen aan de hoogste eisen en worden standaard geleverd met een garantie tot 30 jaar.

Ecologisch

Voor onze bamboe vloeren hoeft geen boom gekapt te worden. Het door ons gebruikte reuze bamboe groeit enorm snel, tot 1 meter per dag. Na een periode van 5 jaar is de stam volgroeit en uitgehard waarna deze geoogst kan worden. Door deze snelle groeicyclus en een efficiënt productieproces is het bamboe een bijna onuitputtelijke grondstof voor de fabricage van uw vloer.

Leefomgeving

De door ons geleverde vloeren zijn antistatisch en antiallergisch en dragen bij aan een gezonde leefomgeving.

Uitstraling

De uitstraling van onze bamboe vloeren is veel natuurlijker. In tegenstelling tot de meeste bamboe vloeren die op de markt zijn, worden al onze producten in Nederland afgewerkt. Kom langs en overtuig uzelf van het verschil!

Toepassingsgebieden bamboevloeren