De BAMBOOXL© Solid series bamboe vloeren bestaan uit massief opgebouwde vloerdelen. Dit resulteert in een hoogwaardig, sterke duurzame bamboevloer met een natuurlijke uitstraling.

De BAMBOOXL© Solid series – hoogkant ministroken (781/782) bamboevloeren zijn geschikt voor in huis en ook voor meer druk belopen vloeren zoals in de horeca, winkels, kantoren en scholen.

Bekijk deze foto`s voor een indruk van de BAMBOOXL© vloeren.

Solid series bamboe vloerenSolid series bamboe vloerenSolid series bamboe vloeren

Solid series – Hoogkant

De bamboevloer Solid series – Hoogkant (781/782) wordt geleverd als een tapis en wordt vol verlijmd op een geschikte ondergrond. Standaard zijn de Solid Series onbehandeld verkrijgbaar in de kleuren coffee ( Solid series 712) en natural ( Solid series 781). De bamboe hoogkant vloeren staan ook bekend als industrial bamboe.

Specificaties

Beschikbare kleuren, afwerking, afmeting en de productomschrijving van deze bamboevloer.

Toepassingsgebieden bamboevloeren

Wilt u meer weten over deze bamboevloer, de mogelijkheden die Bamboo XL© biedt m.b.t. bamboevloeren en maatwerk bamboe bouwproducten neem dan gerust contact op.

Special voor zakelijke klanten en architecten hebben wij een online offerte formulier voor bamboevloeren en vloerdelen, bamboe panelen, bamboe balkmateriaal en special products zoals bamboe trappen en bamboe kozijnen. Voor maatwerk adviseren wij u om persoonlijk contact met ons op te nemen.

Bamboevloer prijs informatie voor particulieren kunt u aanvragen bij ons hoofdkantoor in Utrecht. (Geen showroom) of info@bambooxl.nl