De duurzaamheid, robuustheid en natuurlijke uitstraling van onze bamboe producten zorgen er voor dat steeds meer winkels en horeca bedrijven kiezen voor een bamboe vloer van BAMBOOXL©.

Door de ruime keuze in grote variëteit aan afmetingen, stijlen, kleuren en modellen is er altijd een juiste keuze mogelijk. Een ding hebben alle modellen gemeen. De bamboe toplaag van onze producten is gemaakt van het massief gecomprimeerd bamboe. Deze heeft een hardheid die twee maal zo hard is als eiken. Dit heeft als groot voordeel dat uw vloer in topconditie blijft en langer meegaat.

Industriële standaard

In tegenstelling tot vergelijkbare producten van de concurrentie voldoen al onze producten aan de hoge standaarden die gehanteerd worden voor commerciële projecten.

Gegarandeerde kwaliteit

Onze bamboevloeren voldoen aan de hoogste eisen en worden standaard geleverd met een garantie tot 10 jaar.

Ecologisch

Voor onze bamboe vloeren hoeft geen boom gekapt te worden. Het door ons gebruikte reuze bamboe groeit enorm snel, tot 1 meter per dag. Na een periode van 5 jaar is de stam volgroeit en uitgehard waarna deze geoogst kan worden. Door deze snelle groeicyclus en een efficiënt productieproces is bamboe een bijna onuitputtelijke grondstof voor de fabricage van uw vloer.

Werkomgeving

De door ons geleverde vloeren zijn antistatisch en antiallergisch en dragen bij aan een gezonde werkomgeving.

Eenheid in design

Dankzij het uitgebreide assortiment aan zowel massieve als gelamineerde producten is het nu ook mogelijk om een eenheid in design te creëren. Of het nu gaat om de bamboe vloer, bamboe trap, bamboe kasten of bamboe balie, de technische mogelijkheden van ons materiaal zijn haast onbegrensd. Onze specialisten helpen u graag verder.

Uitstraling

De uitstraling van onze bamboe vloeren is veel natuurlijker. In tegenstelling tot de meeste bamboe vloeren die op de markt zijn, worden al onze producten in Nederland afgewerkt.

Special voor zakelijke klanten en architecten hebben wij een online offerte formulier voor bamboe vloeren en vloerdelen, bamboe panelen, bamboe balkmateriaal en special products zoals bamboe trappen en bamboe kozijnen. Voor maatwerk adviseren wij u om persoonlijk contact met ons op te nemen.

Toepassingsgebieden bamboe vloeren