De BAMBOOXL© Eco series bamboe vloeren bestaan uit meerlaags opgebouwde vloerdelen, met traditioneel bamboe als basis en vezel versterkte bamboe als toplaag. Dit resulteert in een hoogwaardig, sterke duurzame bamboe vloer met een natuurlijke uitstraling vergelijkbaar met tropisch hardhout.

De BAMBOOXL© Eco series – Prefab (511/512)bamboevloeren zijn geschikt voor in huis en ook voor meer druk belopen vloeren zoals in de horeca, winkels, kantoren en scholen.

Bekijk deze foto`s voor een indruk van de BAMBOOXL©vloeren.

Eco series bamboe vloerenEco series bamboe vloerenEco series bamboe vloerenEco series bamboe vloeren

Eco series – Prefab

De bamboevloer Eco series – Prefab (511/512) heeft een smalle strook en wordt geleverd met een mes en groef verbinding. Standaard zijn de Eco Series onbehandeld verkrijgbaar in de kleuren coffee ( Eco series 512) en natural ( Eco series 511).

Eco series - PrefabEco series - Prefab

Specificaties

Beschikbare kleuren, afwerking, afmeting en de productomschrijving van deze bamboevloer.

Toepassingsgebieden bamboevloeren

Wilt u meer weten over deze bamboevloer, de mogelijkheden die BAMBOOXL© biedt m.b.t. bamboevloeren en maatwerk bamboe bouwproducten neem dan gerust contact op.

Special voor zakelijke klanten en architecten hebben wij een online offerte formulier voor bamboevloeren en vloerdelen, bamboe panelen, bamboe balkmateriaal en special products zoals bamboe trappen en bamboe kozijnen. Voor maatwerk adviseren wij u om persoonlijk contact met ons op te nemen.

Bamboe vloer prijs informatie kunt u aanvragen via info@bambooxl.nl Of bezoek onze showroom in Almere, uitsluitend op afspraak.