Ons benaderen
over bamboe

Wilt u gewoon even weten hoeveel iets kost of heeft u een korte vraag? Dan hoeft u bij ons niet daarvoor eerst het contactformulier in te vullen. Wij respecteren uw privacy. U kunt ons dan een mail sturen aan   info@bambooxl.nl of een telefoontje plegen aan 085-0607282 of mobiel 06-15370400.

Wilt u stalen toegezonden krijgen dan verzoeken wij u wel uw adresgegevens ons kenbaar te maken via onderstaand contactformulier.

Wilt u uitgebreide informatie of advies over verschillende bamboe toepassingen in en om het huis dan kunt u ons bezoeken in onze studio in het Circulaire Hof van Cartesius in Utrecht. Omdat wij niet altijd hier aanwezig zijn verzoeken wij u hiervoor telefonisch een afspraak te maken?

Bent u professional betrokken bij bamboe

Wat kunnen wij voor u betekenen? Da’s telkens weer de vraag. We denken niet alleen in producten maar ook in oplossingen, continuïteit en klantvriendelijkheid.

Dus stel uw vraag gerust. Dan geven wij u vlot en eerlijk antwoord of we u van dienst kunnen zijn. En hoe we dat denken te doen. In hoeveelheid, kwaliteit, prijs en levertijd. Eén telefoontje en u weet het: 06-15370400CONTACTFORMULIER

      Interesse in: