De BAMBOOXL© Classic series bamboe vloeren bestaan uit meerlaags opgebouwde vloerdelen, met een niet bamboe kernmateriaal als basis en gelamineerde of gecomprimeerde bamboe als toplaag.

Dit resulteert in een hoogwaardig, sterke duurzame bamboevloer met een natuurlijke uitstraling. Het is technisch hetzelfde vloerdeel als de Classic series 321/322. .

De BAMBOOXL© Classic series – Landhuisdeel (301/302)bamboevloeren zijn geschikt voor in huis en ook voor meer druk belopen vloeren zoals in de horeca, winkels, kantoren en scholen.

Bekijk deze foto`s voor een indruk van de Bamboo XL©vloeren.

Classic series bamboe vloerenClassic series bamboe vloerenClassic series bamboe vloerenClassic series bamboe vloeren

Classic series bamboe vloerenClassic series bamboe vloerenClassic series bamboe vloerenClassic series bamboe vloeren

Classic series – Landhuisdeel

De bamboevloer Classic series – Landhuisdeel (301/302)heeft een brede strook van 158 mm en wordt geleverd met een mes en groef verbinding. Standaard zijn de Classic Series onbehandeld verkrijgbaar in de kleuren coffee ( Classic series 302) en natural ( Classic series 301).

Classic series - LandhuisdeelEco series - Prefab

Classic series – Brede plank

Onze brede delen zijn standaard uitgevoerd met een kwalitatief hoge berken ondervloer, hierdoor zijn zij ook geschikt voor grotere oppervlaktes. Standaard zijn de Classic Series onbehandeld verkrijgbaar in de kleuren coffee en natural.

Classic series - Brede plank

Specificaties

Beschikbare kleuren, afwerking, afmeting en de productomschrijving van deze bamboevloer.

Toepassingsgebieden bamboevloeren

Wilt u meer weten over deze bamboevloer, de mogelijkheden die BAMBOOXL© biedt m.b.t. bamboevloeren en maatwerk bamboe bouwproducten neem dan gerust contact op.

Special voor zakelijke klanten en architecten hebben wij een online offerte formulier voor bamboevloeren en vloerdelen, bamboe panelen, bamboe balkmateriaal en special products zoals bamboe trappen en bamboe kozijnen. Voor maatwerk adviseren wij u om persoonlijk contact met ons op te nemen.

Bamboevloer prijs informatie voor particulieren kunt u aanvragen via info@bambooxl.nl