BAMBOOXL Bamboe producten

In de volgende categorieën vindt u al onze bamboe producten. Onze onbehandelde bamboe producten zijn standaard verkrijgbaar in de kleuren Puur, Kalm, Stoer en Robuust.

Bamboe traptreden

Een bamboe trap is een echte eye catcher in uw interieur. De warme uitstraling, duurzaamheid, buitengewone hardheid (2x zo hard als eiken), en vele keuzemogelijkheden geven de doorslag. Bekijk eens ons circulair trappenassortiment op de homepage. Hier leggen wij uit welke type trappen wij voor u kunnen verzorgen. Van eenvoudige steektrap tot bekleding van stalen of betonnen trappen, boven- onder of dubbelkwarttrappen maar ook aanverwandte producten als zittribunes etc.

Bamboe werkbladen

Een bamboe werkblad kunt u toepassen als tafel- of bureaublad, maar ook als keukenblad of in de badkamer. Ook hier weer vele mogelijkheden!

Bamboe kozijnen

Bamboe is door zijn hardheid en vormvastheid zeer geschikt voor met name binnenkozijnen. Een goed duurzaam alternatief voor hardhout als Meranti en Mahonie. Wij hebben 67x114mm bamboe balken standaard op voorraad. 

Bamboe plafonds

Kijk eens naar onze animatie van ons circulair bamboe plafondsysteem. Wij bieden een keur aan bamboe deelplafond tegels. gefineerd, massief als grill, lamel of als stammenplafond. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Bamboe vloeren

Steeds meer mensen kiezen voor een bamboe vloer. De warme uitstraling, duurzaamheid, buitengewone hardheid (2x zo hard als eiken), vele keuzemogelijkheden en prijs geven de doorslag. 

 

Massief bamboe balkmateriaal

Bamboe balkmateriaal, basismateriaal (balken) voor meerdere bamboeproducten ideaal voor dorpels, plinten, trapleuningen, tafelbladen, werkbladen, kasten, meubels, kozijnen, etc…Bamboe balkmateriaal.

Bamboe panelen

Onze bamboe panelen zijn ideaal voor het produceren van bamboe traptreden en zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Bamboe panelen

Bamboe Meubelplaten

Ons bamboe assortiment is nu uitgebreid met de levering van bamboe meubelplaten in gelamineerd en gecomprimeerd bamboe.Bamboe Meubelplaten

Speciale producten

Op verzoek zijn wij in staat om producten naar de hand van uw specificaties te fabriceren. Speciale producten

bamboe trap
Bamboe plafonds